Telefon: 4018 3132

fb insta

Menuer

Menuforslag (Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter)

På selskaber under 25 Cuvetter kommer der tillæg på 20 %

Forretter Kolde

Rødtunge terrin - trøffelmarinerede urter - sauce Verte – lakserogn – spædeurter – landbrød
Let grillet tun - soja - ristet sesam - tangsalat fritterede porrer – Wasabi creme
Sortfodsskinke - melonsalat - friskkogte asparges – let cremet gedeost fra Thestrup Mejeri - landbrød.
Rimet laks - wasabi - trøffel - spæd salat – rugbrødsknas
Bresaola - bøffelmozzarella - tomat - basilikum - olivenolie - balsamico glace
Røget sværdfisk - rosenpeber - lime - koriander - chili
Hummer - citronmayonnaise - spæd salat - toast Melba

4 slags dansk ost - kvædemarmelade - marinerede oliven - knækbrød 

Forretter Varme

Risotto - svampe - ærter - grillet rødfisk – persilleolie
Asparges - skagensrejer - hollandaise sauce - dild

Jomfruhummer bisque - spæde urter - hummerhaler – peberrodscreme - Cognac - Landbrød

Grillede kammuslinger - puré af persillerod - ærteskud - persilleskum

Kartoffel-porresuppe med ristet bacon og kørvel. Hertil landbrød
Pigvarsuppe - rodfrugtchips – mandler - syrnet fløde - krydderurter - landbrød

Hovedretter

Rosa stegt kalvefilet - pommes rissolées - friske krydderurter - svampe à la creme - smørstegte grøntsager.
Dijonstegt griseryg af frilandsgris - krydderurter – abrikos - kartofler - timian – trænebær - sauce Diablo - syrnet fløde.
Oksemørbrad - pommes Anna - sauce Maxime - ovnbagt gulerod

Kalveryg - små kartofler - persille - svampe-kalvesky - asparges

Bornholmsk unghane - kørvelrisotto – mynteskum - vilde svampe - edamamebønner

Ribeye af okse - pommes frites - bearnaise sauce - frisé salat.

Pighvar - pastinakpuré - brunet smør - ærter - porre frites

Lammeculotte - grov mos - ærter, løg, bacon - lamme-portvinssky - braiseret gulerod

Desserter

Chokolade Chokolade Chokolade - vanilleparfait - brombærpuré - hindbærstøv
(bagt chokoladebund med mørk og lys chokolademousse samt chokolade trøffel)

Pære-marcipankage - vaniljecreme chokolade - citruscreme.
4 slags ost med nødder i honning – kvædemarmelade - marinerede oliven – pumpernikkel - knækbrød
Nougat-hindbærfragilité - hindbærsorbet - hindbærpuré - vanillecreme

Nøddebund - chokoladeis - marengs - puré af passionsfrugt - annanas

Rabarber - panna cotta - bær - sprøde kiks - blomster

Simpelt og enkelt

Chili con carne med kanel og chokolade – paprikaris – nachos - syrnet fløde - rødløg - jalapeños.
Jægergryde af mørbrad med røget flæsk og cocktailpølser i flødelegeret paprikasauce - ris eller kartoffelmos.

Thaiwok med kylling - rød karry -citrongræs – ingefær - koriander - thai basilikum - jasminris.
Kalkun marineret i tandoori og yoghurt - kardemommeris – nanbrød – chutney - koriander

Natmad

- Hotdogs med hele molevitten
- Aspargessuppe med frisk brød
- Ribbenssandwich

​3 retter 400 kr.

4 retter 465 kr.
5 retter 510 kr.

Simpelt og enkelt 175 kr.

Natmad fra 80 kr.

(Tillæg på 50 kr. pr. person ved valg af Hummer 

Pighvar Ribeye oksemørbrad )​

​Kokke ud af huset pr. Time 450 kr.

Tjenere ud af huset pr. time 350 kr.
Bartender ud af huset pr. time 375 kr.

BUFFETER

Luksus buffet

  • Hummersalat på toast melba
  • Grillede kammuslinger med krydderurter og frisk chili
  • Canapé med foie gras terrin og portvinssky
  • Bruschetta med gedeost fra Testrup Mejeri
  • Tigerrejer med koriander og chilidressing
  • Andebryst med teriyakisauce og springløg
  • Dampede hvide asparges med sauce Hollandaise
  • Udvalg af ristede vilde svampe med nødder
  • Spanske saltkartofler med aioli
  • Oksefiletspyd med peanutbutterdressing
  • Udskåret frugt
  • Fransk og italiensk ost fra landmejeri med nødder i honning og kvædemarmelade
  • Chokoladeterrin med jordbær

Pris: 450 kr. pr. kuvert.

Klassisk buffet

  • Marineret sild med løg og dild
  • Kryddersild med rødløg og kapers
  • Karrysild med æg
  • Fiskefillet med remoulade og citron
  • Gravad laks med asparges og rævesauce
  • Rejer med kaviar og citron
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Andebryst stegt med kanel, honning og svedsker
  • Frikadeller med stuvet spinat
  • Lun leverposteg med surt
  • Udvalg af ost med druer
  • Chokoladekage med bær
  • Nybagt brød med fedt og smør

Pris: 400 kr. pr. kuvert.

Moderne buffet

  • Råmarineret laks med mild peberrodscreme
  • Røget tun med kørveldressing og rosenpeber
  • Salat af unghanebryst med druer og selleri
  • Serranoskinke med melomsalsa
  • Tomatsalat med oliven og græsk feta
  • Rødkålssalat med pære og æbler
  • Kartoffelsalat med pesto og rødløg
  • Svinefilet stegt med svampe og nødder
  • Andebryst med teriyakisauce og friske springløg
  • Chokoladetærte med bær og flødeskum

Pris: 375 kr. pr. kuvert

Grill kit

  • Pølser, frankfurter
  • Spareribs med BBQ sauce
  • Herregårdsbøf med krydderblanding
  • Nye kartofler vendt med sommerdressing
  • Salat med soltørrede tomater, parmesan, ristede græskarkerner og Cesar dressing
  • Tomatsalat med græsk feta og oliven
  • Landbrød med pesto

Pris: 275 kr.

Buffet

  • Røget laks med rygeost creme.
  • Mimi tærter med gedeost spinat og pinjekerner.
  • Satespyd med sød chili.
  • Græske mini frikadeller med tzatziki.
  • Røræg med corizo pølser.
  • Frugtsalat med mynte og bær.
  • Græsk yoghurt med honning og hjemmelavet mysli
  • Amerikanske pandekager med blåbær og ahornsirup.
  • Udvalg af ost med kvædemarmelade
  • Udvalg af brød med smør.

Pris: 275 kr

Tilvalg

  • Bøf af velhængt oksefilet 40 kr.
  • Laksesteak marineret i lime og krydderurter 40 kr.
  • Tigerrejer på spyd marineret i chili, koriander og hvidløg 40 kr.
  • Halv hummer 100 kr.
  • Bagt kartoffel med kryddersmør 15 kr.
  • Hvedekernesalat med grillede grøntsager 30 kr.
  • Majskolbe med smør 15 kr.

Telefon: 4018 3132

CVR: 21985082

​Er du interesseret i et tilbud, så ring og hør nærmere på telefon 4018 3132 mellem 08.00 og 14.00 på hverdage eller send os en mail på peter@crone-johansen.dk. Du kan også læse mere om os på Facebook​​

​Kontakt os