Klampenborg Galopbane

Klampenborg Galopbane ligger lige ud til Dyrehaven, og byder på unikke rammer til dit næste firmaarrangement.

Galopbanen byder på 4 venues på samme adresse. De kan bruges hver for sig eller samlet til store arrangementer.

Der er venues på Galopbanen med kapacitet fra 10 prs. til de mindre arrangementer, og den øvre grænse er op til dig. Der er masser af plads i vores smukke lokaler, og kobler man de grønne områder til er mulighederne næsten uendelige.

Den Kongelige Tribune

Den kongelige tribune er den ældste bygning på Galopbanen, og er med sit charmerende træ udtryk fra 1900 en helt unik Venue til afholdelse af dit næste arrangement.

Specifikationer
Den kongelige tribunes samlede antal spisende: 250 prs. fordelt på 2 niveauer.
Ønsker man at alle sidder på samme niveau er kan der sidde 150 spisende gæster.
Max. antal gæster stående: 450 

Racing Club

Racing Club er en intim træbygning der er i to etager. Ønsker man at stemningen er intim og intens kan man bruge stue etagen til at spise op til 70 personer og så trække op på første salen efterfølgende med den tilhørende store tagterrasse hvor man kan se ud over hele Galopbanen og Dyrehaven.

Specifikationer
Racing Club samlede antal spisende: 100 prs. fordelt på 2 niveauer.
Ønsker man at alle sidder på samme niveau er kan der sidde 70 spisende gæster.
Max. antal gæster stående: 200

     

Paddock Tribunen

Paddock Tribunen blev bygget i 2000, og har med sit moderne udtryk og store glasfacade muligheden for at lave de helt store arrangementer med op til 600 spisende gæster. Man kan også vælge at spise 400 i stue etagen og bruge balkonen til andre formål eller trække udenfor på den store terrasse.

Specifikationer
Paddock tribunens samlede antal spisende: 600 prs. fordelt på 2 niveauer.
Ønsker man at alle sidder på samme niveau er kan der sidde 400 spisende gæster.
Max. antal gæster stående: 1.000

 

O & T

O & T er et intimt lokale med mulighed for at lave et intenst dagsmøde eller en aften med fokus på individet.
Det ideelle Venue til dagsmøder, eller intime forretningsmiddage.

Specifikationer
Racing Club samlede antal spisende: 10 prs.
Max. antal gæster stående: 20


 Events

Fra gallafesten over koncerten og konferencen til den intime sommerfest

Galopbanen huser hvert år en række arrangementer for såvel virksomheder og organisationer samt private.

Disse arrangementer inkluderer selskaber og events som produktpræsentationer, kick-off arrangementer, udstillinger, konferencer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, sommerfester, temafester, koncerter, modeshows, julefrokoster, awardshows, teambuilding- og firmaevents – mulighederne er uendelige på smukke Klampenborg galopbanen.

Uanede muligheder i den skønne charme og friske skovluft ved skovkanten i Dyrehaven
De unikke og fleksible rammer ved skorven, med udsigten over galopbanen, gør galopbanen til en atmosfære- og stemningsfyldt oase, hvor kreative tanker og ideer for alvor kan udleves.

Op til 1000 gæster indenfor - og 15.000 gæster på galopbanens område.
Med en kapacitet på 1000 personer i lokalerne, alternativt 400 gæster til gallamiddag - og over 15.000 på området - kan galopbanen være vært ved selv de største selskaber.

Vi tager også gerne imod gæsterne til den pompøse, men mindre sommerfest eller julefrokost til 50 personer, der ønsker atmosfærefyldte rammer - med rig mulighed for at lade kreativiteten få frit spil.

Skal vi - eller ønsker I at stå for planlægning og afvikling af arrangementet?
Hvorvidt I ønsker at overlade arbejdet til os - herunder alt fra mad og vin til oppyntning, aktiviteter og underholdning - eller selv ønsker at tage aktivt del i planlægning, forberedelse og afvikling af arrangementet, er helt op til jer.

I kan således nøjes med at dele jeres tanker og ønsker med os - og i øvrigt overlade det til Crone catering at give dig og dine gæster det helt unikke arrangement på galopbanen i dyrehaven.

Udenfor ved dyrehaven - eller indenfor med udsigt over Klampenborg galopbane ?
Vælg mellem alle vores terrasser - herunder loungeområdet i VIP’en og Owner & trainer, Paddocken, den kongelige restaurant samt Racing Club der enkeltvis eller i kombination giver fantastiske muligheder for et helt specielt arrangement.

NEM OG FRI PARKERING!
 

Hvorfor Galopbanen?

Efter en omfattende istandsættelse i 2014 og med dyrehaven i baggrunden fremstår Klampenborg Galopbane som Nordeuropas smukkeste galopbane. Kender man ikke så meget til galopsporten, så er lørdage en god dag at komme forbi Klampenborg, da der vil være mulighed for at få en introduktion til galopsportens verden.

Alle de gode ting som Klampenborg Galopbane i årevis har stået for er naturligvis bibehold og udbygget med en række nye tiltag, bl.a. aktiviteter for børn. Samtidig vil Galopbanen fremover byde på en bred vifte af events og store kulturoplevelser hele året rundt. Derfor vil det være oplagt, at invitere jeres medarbejdere og deres pårørende til en uforglemmelig dag på Galopbanen.

Løbsprogrammet kan findes på hjemmesiden: www.galopbane.dk
 

Ring eller send en mail allerede i dag for at bestille arrangementet

Bestil allerede i dag ved enten at ringe eller skrive til mig. Oplys hvilke type arrangement du er interesseret i, hvor mange du forventer vil deltage og hvilke dato du har i tankerne. Herefter vil jeg lige checke om der er plads den pågældende dag. Selvom Galopbanen er stor, så er sæsonnen begrænset, så hellere bestille nu inden sommerferien frem for at vente. Der skal jo også lige være tid til at invitere medarbejdere eller kunder. Du kan se i vedhæftede sæsonkalder, hvilke lørdage eller søndage som er aktuelle.Firmafest

Hold din næste firmafest i skønne omgivelser på Klampenborg Galopbane, hvor vi har lokaler med plads fra 50 og op til 1000 personer.

Ring eller skriv hvis du ønsker et personligt møde hvor vi kan snakke jeres arrangement igennem, så I kan få præcis den fest I ønsker. 
 

 Firma familiedag

Familie-arrangement

En dag på Galoppen for medarbejderne og deres pårørende i den smukke panorama-bygning Paddock med årstidsbestemt børnevenlig buffet, fri bar, øl/vand/vin/. For kun 550,- kr. per person (ex. moms) er der rundvisning, slik og is til børnene samt adgang til legeplads med hoppeborg og pony ridning. Der kan tilkøbes et showløb med 6 til 8 heste for 15.000,- kr. (ex moms). Arrangementet varer i 5 timer. Ring for mere information.
 

Kunde-arrangement

En dag på Galoppen sammen med jeres kunder, hvor I som virksomhed kan byde på en lækker årstidsbestemt buffet, fri bar, øl/vand/vin/ i den Kongelige Restaurant eller i logen uden for restauranten afhængig af vejret. For kun 750,- kr. per person (ex. moms) er der også indlagt en rundvisning på Galopbanen. Der kan tilkøbes et showløb med 6 til 8 heste for 15.000,- ex moms. Arrangementet varer i 5 timer. Ring for mere information.

 Firma arrangementer på Vædeløbsdag

Familie-arrangement

En lørdag på Galoppen for medarbejderne og deres pårørende i den smukke panorama-bygning Paddock med årstidsbestemt børnevenlig buffet, fri bar, øl/vand/vin/. For kun 485,- kr. per person (ex. moms) er der fri indgang, løbsprogram, rundvisning, slik og is til børnene samt adgang til legeplads med hoppeborg og pony ridning. På søndagsløb er der tillæg på 50,- kr. per person (ex. Moms).

- Se løbskalender her!
 

Kunde-arrangement

En lørdag på Galoppen sammen med jeres kunder, hvor I som virksomhed kan byde på en lækker årstidsbestemt buffet, fri bar, øl/vand/vin/ i den Kongelige Restaurant elleri den smukke panorama-bygning Paddock. For kun 750,- kr. per person (ex. moms) er der også indlagt en rundvisning på Galopbanen og en introduktion til, hvordan man spiller på hestene.

 

top
 
Crone-logo

Tlf. 40 18 31 32

Er du interesseret i et tilbud, så ring og hør nærmere på telefon 4018 3132 mellem 08.00 og 14.00 på hverdage eller send os en mail på peter@crone-johansen.dk. Du kan også læse mere om os på Facebook
     

Kontakt os